Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Pori » Crazy Cow

Crazy Cow

Tilan perustiedot

Osoite Siltapuistokatu 14
28100 Pori
Henkilökapasiteetti 50
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Cotton Mega Park Oy


Vuokra alk. 458,80 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Tule viettämään laatuaikaa 2014 uudistettuun hullunhauskaan Crazy Cow sauna- ja illanviettotilaan, upeassa Puuvillan kauppakeskuksessa. Crazy Cow on oivallinen paikka järjestää rentouttavia saunailtoja, vauhdikkaita polttareita, kokouksia, synttäreitä ja yritysten erilaisia illanistujaisia niin arkena kuin pyhänäkin. Tila on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin iltaisin klo 19 eteenpäin.

Crazy Cow:n tilat koostuvat oleskelu/juhlatilasta pöytineen ja sohvaryhmineen sekä sauna- ja allastiloista. Tilat soveltuvat jopa 60 henkilön tilaisuuksiin! Crazy Cow:n erikoisuuksiin kuuluu pelimaailman laitteet kaikentasoisen hauskanpidon kattamiseksi.

Crazy Cow:n ehdottomasti suurin kohokohta on upeat sauna- ja allastilat, jotka pitävät huolen täydellisestä rentoutumisesta. Sauna- ja allastiloista löytyy käyttöönne kaksi 6-8 henkilön jacuzzia, joiden poreissa on helppo nauttia. Moderniin suursaunaan mahtuu löylyn äärelle jopa yli 20 saunojaa kerralla!  Kaiken lisäksi voitte sauna- ja allasosastolla nauttia tilaan upotetusta laajakuvatelevisiosta ja upeasta äänentoistojärjestelmästä kaiken virkistymisen keskellä.

Sekä miehille että naisille löytyy tietysti omat upeat suihku- ja pukeutumistilat. Suihkutiloissa käytössä on pehmeät ja miellyttävät kattosuihkut.

Crazy Cown:n cateringista voit tarvittaessa tilata tilaisuuteen ruokatarjoilut (kts. lisäpalvelut). Sauna- ja juhlajuomat voitte ostaa paikan päällä. Huomioittehan, että tila on anniskelualuetta, joten omien ruokien ja juomien tuonti ei ole mahdollista.

Tervetuloa viihtymään yhteen Porin upeimmista ja uniikeimmista tiloista!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Pelipoletti
Tilavuokra sisältää 50 kpl. pelipoletteja
Lisäpoletteja mahdollista ostaa sekä ennakkoon että varauspäivänä paikan päältä
1,00 €/kpl
Pyyhevuokra
3,00 €/kpl
Kahvi
Puuvillan vaaleapaahtoinen kahvi
Fazerin sininen konvehti
2,00 €/hlö
Sauna Menu 1
Kana, kinkku,salami tai kebabkiusaus, hedelmäinen vihersalaatti,coleslaw, leipä sekä levite.
12,00 €/hlö
Sauna Menu 2
Itse tehtyä kebabia, uunilohkoperunoita, vihersalaattia, kaalisalaattia, turkinpippureita, makeantulista chilitomaattikastiketta, sekä valkosipulimajoneesia.
16,01 €/hlö
Sauna Menu 3
Mureat porsaan filepihvit, pippurikastiketta, grilliperunaa, hedelmäinen vihersalaatti, kaalisalaatti, paahdetut uunijuurekset, leipä sekä levite.
16,50 €/hlö
Sauna Menu 4
Kana- ja/tai kreikkalaistasalaattia, salaatin kastiketta, bataattiranskalaisia, lihapullia, nakkeja, mozzarellatikkuja, sipulirenkaita, chili- sekä currymajoneesia.
12,90 €/hlö
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy