Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Lieto » Avantin Löyly

Avantin Löyly

Tilan perustiedot

Osoite Länsi-Avantintie 5
21420 Lieto
Henkilökapasiteetti 20
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Avantin Löyly


Vuokra alk. 337,50 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Tyylikäs juuri valmistunut sauna-/neuvottelutila Liedon Avantissa, Turun kupeessa. Avantin Löylystä löytyy hyvin varusteltu ja ajatuksella sisustettu oleskelutila sekä tunnelmallinen sauna, jonka lauteille mahtuu helposti 8 henkeä. Saunan yhteydessä on kolmella suihkulla varustettu pesuhuone sekä iso pukuhuone. Tilat kruunaa kaksi erillistä WC-tilaa sekä ulkoterassi. 

Oleskelutilan mukavuuksiin kuuluvat suuri kokous-/ruokapöytä (tuolit 11 hengelle), tyylikäs iso sohvaryhmä, 2x taulu-tv ja bluetooth-kaiutin. Lisäksi tilassa on täysin varusteltu keittiö, jossa mm. jää-/pakastinkaappi, uuni, mikro, kahvinkeitin, astianpesukone ja liesi. Astiat löytyy 20 hengelle ja laseista löytyy viinilasit valko- ja punaviinille sekä kuoharilasit. Myös ruuanlaittoastiat löytyy. On sää sitten kylmä tai kuuma, ilmalämpöpumppu tasaa sisätilojen lämmön juuri sopivaksi.

Pihalla odottaa aurinkoinen ja viihtyisä terassi. Saunomisen lomassa voit vilvoitella terassilla tai kesäaikaan nauttia auringonpaisteesta iltaan asti. 

Meille on mahdollista tuoda sekä omat ruuat että juomat. Tarvittaessa autamme myös järjestelyissä. Pyyhkeet on mahdollista vuokrata erikseen.

Avantin Löylyssä järjestyy hauskojen saunailtojen lisäksi tärkeät kokoukset, kokkauskerhot, synttärit tai polttaritkin. Meillä ei tarvitse kellosta paljon piitata, sillä tilaisuuksia on mahdollista jatkaa pitkälle yöhön. Lisätunnit klo 00 jälkeen varattavissa lisäpalvelut-kohdassa. Aidattua pysäköintitilaa löytyy pihalta runsaasti ja tiloihin pääsee kätevästi koodilla. 

Tervetuloa!

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Lisätunnit 00-06
Jos haluat jatkaa tilaisuutta 00 jälkeen valitse tästä lisätunti hintaan 40€/ tunti.
40,00 €/kpl
Pyyhevuokra
3,00 €/hlö
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy