Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Turku » Turun Taidehallin PeriLab

Turun Taidehallin PeriLab

Tilan perustiedot

Osoite Vanha Suurtori 5
20500 Turku
Henkilökapasiteetti 16
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Turun Taidehalli - Åbo Konsthall ry,


Vuokra alk. 40,00 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Turun Taidehalli sijaitsee vuonna 1736 rakennetussa kiinteistössä Turun vanhankaupungin sydämessä. Uudessa visuaalisten taiteiden keskuksessa nähdään laadukkaita nykytaiteen näyttelyitä sekä järjestetään työpajoja ja tapahtumia. Taidehallin ensimmäisestä kerroksesta löytyy PeriLab - kuvatyöpaja ja taiteilijoiden digitaalinen työhuone. PeriLab soveltuu myös kokouskäyttöön. 

Turun Taidehalliin on esteetön pääsy takaoven kautta. Talon ensimmäisestä kerroksesta löytyy tilaava WC, jonka oven kulkuaukon vapaa leveys on 780 mm. PeriLabin käyttäjät voivat jättää ulkovaatteet käytävällä sijaitsevaan naulakkoon.

KOKOUSHUONE

Näppärä kokoushuone historiallisessa miljöössä lähellä Turun ydinkeskustaa!

PeriLab on varattavissa kokouksille Turun Taidehallin aukioloaikoina ke–su klo 12–18. Huoneessa istuu neljän pöydän ääressä 12 henkilöä, lisätuoleja löytyy 4 ja pyytäessä muutama lisää. Huoneessa saa oleskella maksimissaan 20 henkilöä kerrallaan. Tilassa on Epsonin videotykki, projisointikangas, retrohenkinen fläppitaulu, kahvinkeitin, vedenkeitin, pumpputermos, 20 lasikuppia, muutama tarjoiluvati ja kulho, mikroaaltouuni ja wifi. 

Vesipiste ja vessa löytyy käytävältä. Me hoidamme lasien tiskaus kokouksen päätteeksi, mutta tuo omat kahvit ja tarjoilut! Huomioi, että ovet avautuvat tasan klo 12. Tilaisuuksien tulee päättyä viimeistään klo 18, jolloin myös purkamiset tulee olla tehty. Kaikki omat tavarat, tarjoilut sis. pullot ja tölkit viedään varaajan toimesta pois. Kokoushuonevierailla ei ole pääsyä PeriLabin työskentelylaitteisiin, varaus varmistaa kuitenkin kokousrauhan koko huoneen osalta.

Yleishyödylliset taideyhdistykset saavat kokoustilan käytöstä alennusta, pyydä meiltä alennuskoodin.

TYÖSKENTELY

Valokuvakeskus Peri ry:n, Turun Taiteilijaseura ry:n, Turun Taidegraafikot ry:n ja Arte ry:n jäsenet voivat varata PeriLabia taiteelliseen työskentelyyn. Ajankohtaista tietoa laitteista, varauskäytännöistä ja työskentelyn tuntitaksasta lähetetään taiteilijoille jäsenyhdistysten kautta. Mikäli kaipaat tietoa työskentelymahdollisuudesta, käänny siis yhdistyksesi puoleen. 

 

HUOM. Turun Taidehalli ry ei ole arvonlisäverovelvollinen. Vuokrahintaan sisältyvä alv näyttää varausvaiheessa 0%.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
Arkisin klo 10-17

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy