Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Espoo » Servin Mökki ja Servin Mökin keittiö

Servin Mökki ja Servin Mökin keittiö

Tilan perustiedot

Osoite Jämeräntaival 4
02150 Espoo
Henkilökapasiteetti 200
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta


Vuokra alk. 350,00 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Servin mökki sijaitsee Teekkarikylän keskellä. Smökissä on iso sali, akvaarioksi nimitetty pienempi huone sekä suurtalouskeittiö. Tilassa voi pitää lähes 200 henkilön sitsejä tai muita vastaavia juhlia. Eteisestä löytyy naulakko, joka riittää noin 100 ihmiselle. Smökissä on järjestetty myös useita häitä. Otaniemen kappeli sijaitsee noin 150 metrin päässä. Tilassa ei ole saunaa.

Huomioithan, että tilassa on juhlittu monet mahtavat juhlat ja mm. koristeluista on katossa niittejä muistona.

Sali:
Salissa on äänentoisto ja pieni mikseri. Mikrofoni on mahdollista saada käyttöön pyytämällä palvelutoimistolta erikseen mikrofonikaapin avain. Salin puolella äänenvoimakkuuden tasoa rajoittavat ainoastaan yleiset käyttösäännökset. Muistathan pitää äänenvoimakkuuden läpi tapahtuman kohtuullisena, jotta tilan käytöstä ei aiheudu merkittävää haittaa alueen asukkaille.

Akvaario:
Akvaario on erotettu salista isoilla ikkunoilla, joita peittää tummat verhot. Akvaariota käytetään yleensä tapahtumien takahuoneena ja ylimääräisten pöytien ja tuolien varastoimiseen, mutta sitä voi käyttää myös tapahtuman rauhallisempana sivuhuoneena tai pienten jatkojen järjestämiseen. Akvaariossa on kaksi korkeaa jääkaappia.

Keittiö:
Smökin keittiö on modernisoitu suurtalouskeittiö. Keittiöstä löytyy kiertoilmauuni, kaksi suurtalouskattilaa, paistotaso, tiskikone ja kahvinkeitin. Kylmäsäilytystä varten tilassa on kylmiö ja pakastinhuone, jonka lisäksi löytyy myös pienempiä lisäkylmälaitteita. Ruokaa mahtuu kerrallaan laittamaan noin 10 henkeä.

Huomaathan varausta tehdessäsi, että työturvallisuuden vuoksi Servin Mökin keittiötä saa käyttää ainoastaan  ainoastaan suurtalouskeittiökoulutuksen käyneet tai alan ammattilaiset (esim. catering-henkilökunta). 

Keittiö on mahdollista varata myös erikseen ilman muuta Servin mökkiä. Tällöin pitää kuitenkin varmistaa, ettei melu häiritse Salin mahdollista käyttäjää.

Käyttöaika:
Servin mökin käyttöaika on 12-01.

Servin mökkiin on mahdollista hakea yökäyttölupaa. Yökäyttöluvasta peritään erillinen maksu. Yökäyttölupa jatkaa käyttöaikaa 05 asti. Huomioithan, että tilaisuuden tulee päättyä hyvissä ajoin tätä ennen, jotta tila on siivottu ja tyhjä klo 05 mennessä. Tilan käyttäjän tulee huomioida alueen asukkaiden yörauha mm. tilaisuuden äänenvoimakkuuden suhteen.

Esteettömyys:

Sisäänkäynti tilaan on esteetön. Tilassa on inva-wc. Servin Mökin terassille on esteetön kulku ulkokautta.

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy