Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Turku » Turun Raatihuone

Turun Raatihuone

Tilan perustiedot

Osoite Vanha Suurtori 5
20100 Turku
Henkilökapasiteetti 150
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Floralia tmi


Vuokra alk. 340,00 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Tyylikäs kokous- ja juhlatila historiallisessa miljöössä lähellä Turun ydinkeskustaa!

Vanhan Raatihuoneen Juhlasali sijaitsee aivan Turun vanhankaupungin sydämessä. Sali soveltuu erinomaisesti erilaisten juhlien, cocktail- ja yritystilaisuuksien sekä tapahtumien järjestämiseen. Tilat soveltuvat myös kokous- ja seminaarikäyttöön.

177 neliömetrin tapahtumasalissa on pöydät ja tuolit 150 hengelle.  Voit valita haluamasi pöytäjärjestyksen 17 eri vaihtoehdosta tai piirtää omasi – järjestämme kalusteet sovitun mukaisesti ennen tilaisuutta. Voit järjestää tarjoilun haluamallasi tavalla, sillä saliin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Voimme myös järjestää teille räätälöidyn paketin toiveidenne mukaisesti.

Vuokraajan käytössä oleva keittiö sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Keittiöön pääsee hissillä. Kompaktissa keittiössä on kaksi isoa jääkaappia, uuni ja keittolevy, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Myös juhlatilan yhteydestä löytyy kaksi jääkaappia. Astioita ja pöytäliinoja on kauttamme tilattavissa lisämaksusta. Vuokraajan käytössä on myös kaksi aulaan sijoitettua naulakkoa (yht. 160 koukkua). Juhlasaliin on esteetön pääsy takaoven kautta.

Juhlasalissa on käytettävissä videoprojektori, kevyt äänentoisto, puhemikrofoni, valkokangas ja WLAN. Mikäli tilaisuuteen halutaan elävää musiikkia tai tiskijukka, suosittelemme tuomaan paikalle omat PA-laitteet. Salin valaistus on himmennettävä ja esiintymisalueella/tanssilattialla on spottivalot.
 

Tilojen kokonaishinta koostuu tilavuokrasta, siivousmaksusta sekä iltatilaisuuksien vahtimestarikorvauksesta. Mikäli haluat valmistella juhliasi jo päivällä, vuokraa tarvittavat tunnit tätä varten varsinaisen tapahtuma-ajan lisäksi. Koko päivän varauksille tarjotaan edullisempi pakettihinta. Tilaisuuksien tulee päättyä viimeistään klo 04, jolloin myös purkamiset tulee olla tehty. Kaikki omat tavarat, pullot ja tölkit kerätään pois, näiden nouto seuraavana päivänä on mahdollista sopimuksen mukaan.

 

YHTEYDENOTOT

Mikäli mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
Pauliina Timoska
puh. 044 3783771
pauliina.floralia@gmail.com

 Uutta!
3D Virtuaaliesittely
» 3D Virtuaaliesittely

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


3D VirtuaaliesittelyKOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy