Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Nokia » Rasti-Nokian Seuramaja

Rasti-Nokian Seuramaja

Tilan perustiedot

Osoite Porin yhdystie 279
37130 Nokia
Henkilökapasiteetti 15
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Rasti-Nokia ry


Vuokra alk. 150,00 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Rasti-Nokian seuramaja sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella paikalla Alinenjärven rannalla Nokialla. Vuokrattavana (lisäpalvelut tai kokoustila.fi) on kokous- ja juhlatila 60 hengelle, sekä rantasauna ja saunatupa 15 hegelle. Kokous/juhlatilaa ja saunaa saunamökillä voi vuokrata yhdessä tai erikseen.

Mökistä löytyy noin 15 hengelle sopiva oleskelu-/kokoustila ja pieni keittiö, jonka varustukseen sisältyy mm. mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä sähköuuni ja -hella. Ruoka- ja kahviastiasto on käytettävissä 20 hengelle, mutta tiskikonetta ei ole, joten suosittelemme kerta-astioiden käyttöä. Kokouksia varten tiloissa on käytettävissä 48" taulu-TV (internet-TV), jota voi käyttää AV-esityksissä. Käytettävissä on myös WLAN nopealla 4G-yhteydellä. Majasta löytyy PlayStation 2 ja siihen sopivia pelejä, kuten SingStar.

Pihapiirissa on nuotiopaikka, puucee sekä ihastuttava puulämmitteinen rantasauna. Saunaan mahtuu kerralla 7 henkilöä lauteille. Saunan lämpimistä löylyistä on mukava pulahtaa puhdasvetiseen Alinenjärveen. Majalla ei ole vesijohtoa tai kaivoa, mutta juomavettä on kanisterissa.

Suuri pihapiiri antaa mahdollisuudet monipuolisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lisämaksusta (75 €) pihalle voidaan myös pystyttää 4 x 8 m juhlateltta, jonne mahtuu pöydät ja penkit noin 40 hengelle.

2021 syksyllä alueelle valmistui uusi rakennus, joka toimii n.  60 henkilön kokous- ja juhlatilana. Tilan hinta on 250 € / koko päivä (8-24.00) tai saunavarauksen yhteydessä lisähinta 100 €. Isommassa kokous- ja juhlatilassa on varustuksena jääkaappi-pakastin, keittiö, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä tarjoilusaareke. Kokoustekniikkaa on 75" internet-TV, WLAN, fläppitaulu, dataprojektori ja äänentoisto (pyydettäessä).

Voit halutessasi tilata online-varauksen yhteydessä seuraavia lisäpalveluja.
Huom: Kaikkia lisäpalveluja ei välttämättä ole saatavilla kaikkina päivinä. Näet tietylle päivälle saatavilla olevat lisäpalvelut, kun olet valinnut varauskalenterista ajankohdan.

Hinnat sis. alv.

NimikeKuvausYksikköhinta
Juhlateltta
Lisämaksusta pihalle pystytetään 4 * 8 m juhlateltta, jossa on pöydät ja penkit noin 40 hengelle.
75,00 €/kpl
Kokous- ja juhlatila 60 henk
Kokous- ja juhlatila on tapahtuman luonteen mukaan muunneltavissa oleva noin 100 m2 tila, jossa on pöytäpaikat 60 henkilölle. Tilassa on 75” tauluTV, 200 megan Wi-Fi yhteys, pieni keIttiö tarjoilusaarekkeella. Saniteettitilana on biokäymälä ulkona.
100,00 €/kpl
SUP lauta 2 kpl
Vuokrattavana 2 kpl ilmatäytteisiä SUP-lautoja. Vuokrahinta 20 €/varauspäivä. Kelluntliivit sisältyy hintaan.
20,00 €/kpl
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
klo 8-18

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli
» Checkout-palvelun maksuehdot


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy