Varauspalvelut:   Kokoustila.fi   |   SaunaOnline.fi
Kokoustila.fi » Selaa tiloja » Turku » Turun Taidehallin juhlasali

Turun Taidehallin juhlasali

Tilan perustiedot

Osoite Vanha Suurtori 5
20500 Turku
Henkilökapasiteetti 150
Ruoka & Juoma
Kokous & Viihde
Puitteet
Tilan vuokraaja Turun Taidehalli - Åbo Konsthall ry,


Vuokra alk. 600,00 €
(Varauskalenterin näet myös sivun alaosassa)

Turun Taidehallin sijaitsee vuonna 1736 rakennetussa kiinteistössä historiallisessa miljöössä Turun vanhassakaupungissa. Turun Taidehalli on uusi visuaalisten taiteiden keskus, jossa nähdään laadukkaita nykytaiteen näyttelyitä sekä järjestetään työpajoja ja tapahtumia. Lisäksi rakennuksessa sijaitsee kuvataiteilijoiden digitaalinen työhuone sekä Turun Taidelainaamo. 

Turun Taidehallin kolmannen kerroksen tapahtumasali soveltuu erinomaisesti juhla- ja cocktail-tilaisuuksien, yritystilaisuuksien (kokoukset, asiakastilaisuudet) sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Turun Taidehalli avaa ovensa helmikuun alussa, varauksia voi tehdä 5.2.2019 alkaen. 

Tilat ja tarjoilu

177 neliömetrin tapahtumasalissa on pöydät ja tuolit 150 hengelle. Turun Taidehallissa voit järjestää tarjoilun haluamallasi tavalla, sillä saliin voi tuoda omat ruoat ja juomat. Kysele, niin lähetämme listan suosittelemistamme catering-palveluista Turussa! Vinkkaamme mielellämme myös bändeistä, tiskijukista, valokuvaajista tms. 

Vanhan Suurtorin tiloissa on tupakointi kielletty. Saliin on pihanpuoleisen sisäänkäynnin kautta esteetön pääsy.  Huom. jos tilaisuudessa on esiintyjiä ja vieraat ruokailevat salissa, sali voi maksimihenkilömäärällä muodostua ahtaaksi. Katso vaihtoehtoja pöytäjärjestyksille. Mahdollisilla kesähelteillä täydestä salista voi tulla kuuma, sillä ilmastoinnissa ei ole viilennystoimintoa. 

Varustelu

Vuokraajan käytössä oleva keittiö sijaitsee talon toisessa kerroksessa. Keittiöön pääsee hissillä. Hyvin varustellussa keittiössä on kaksi isoa jääkaappia, uuni, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Ei astioita eikä pöytäliinoja. Juhlasalissa on käytettävissä videoprojektori, äänentoistolaitteet, valkokangas ja WLAN.

Hinnasto

Tilojen kokonaishinta koostuu tilavuokrasta, siivousmaksusta sekä iltavuokrausten vahtimestarikorvauksesta. Mikäli haluat valmistella juhliasi jo päivällä, vuokraa tarvittavat tunnit tätä varten varsinaisen tapahtuma-ajan lisäksi. Kokopäivävarauksille tarjotaan edullisempi pakettihinta. Tilaisuuksien tulee päättyä viimeistään klo 02, jolloin myös purkamiset tulee olla tehty. Kaikki omat tavarat, pullot ja tölkit kerätään pois, näiden nouto seuraavana päivänä on mahdollista sopimuksen mukaan. 

Vinkki: jos haluat tulla edellisenä päivänä koristelemaan tai valmistelemaan tilaisuutta, varaa juhlasalin järjestelmästä esim. klo 14-17 tai klo 15-18 tapahtumaa edeltävänä päivänä (300e). Tuolloin iltavarausmahdollisuus lukkiutuu automaattisesti pois kalenterista, sillä iltavarauksia otetaan vain klo 18 alkaen ja varausten väliin täytyy aina jäädä kahden tunnin siivousaika. Juhlasalin voi varata myös edeltävänä iltana klo 18-22.

Hintaan sisältyy:
​• tilojen perussiivous
​• järjestyksenvalvoja Turun Taidehallin aukioloaikojen (ke-su klo 12–18) ulkopuolella
• pöytäjärjestys asiakkaan toiveiden mukaan
• tiloissa oleva kiinteä av-tekniikka

HUOM. Turun Taidehalli ry ei ole arvonlisäverovelvollinen. Vuokrahintaan sisältyvä alv näyttää varausvaiheessa 0%.

Ulkokuvat: Vesa Aaltonen. Tapahtumakuvat: Maria Kiraly

Tähän tilaan ei valitettavasti ole vielä saatavilla online-varauksen yhteydessä tilattavia lisäpalveluja.
Aloita varaaminen valitsemalla päivä tai klikkaamalla vapaata ajankohtaa varauskalenterissa. Näet seuraavalla sivulla yksityiskohtaiset hintatiedot valitsemallesi päivälle.

Valitse päivä...

...tai klikkaa vapaata ajankohtaa varauskalenterissa

Kalenteritietoja ladattaessa tapahtui virhe! Tapahtumia ei saatu ladattua. Jos virhe jatkuu, ota yhteyttä ylläpitoon.
Kalenteritietoja ladataan...

Sijainti kartalla


KOKOUSTILA.FI LYHYESTI

Kokoustila.fi on kokous- ja juhlatilojen online-varauspalvelu, jossa näet reaaliaikaisesti tilojen varaustilanteet ja hinnat, ja voit varata tilan kokousta, juhlaa tai muuta tapahtumaa varten nopeasti ja vaivattomasti 24/7.

Kokoustila.fi

ASIAKASPALVELU

p. 0600 15705 (*
asiakaspalvelu@kokoustila.fi
Arkisin klo 10-17

*) Puhelun hinta 1,98 €/min + pvm.
Jonotus on maksuton.


» Anna palautetta

MUUTA

» Tietoa palvelusta
» Yhteystiedot
» Rekisteri- ja tietosuojaseloste
» Evästeiden käyttö
» Kokoustilojen omistajat
» Kokoustilojen hallintapaneeli


Nordic Online Reservations Group Oy

© Nordic Online Reservations Group Oy